Πρόσκληση στην Θεατρική Παράσταση “Μαγικά Μαξιλάρια” την Τρίτη 26 Ιουνίου στις 19:30

Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Περιστερίου σας προσκαλεί στην Θεατρική Παράσταση “Μαγικά Μαξιλάρια” του Ευγένιου Τριβιζά (διασκευή) την Τρίτη 26 Ιουνίου στις 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.   Η Διευθύντρια – Οι Εκπαιδευτικοί – Οι Μαθητές   Η Αφίσα της εκδήλωσης   Η Πρόσκληση της Θεατρικής Παράστασης (PDF) Η Αφίσα της εκδήλωσης (PDF)

Πρόσκληση στη Θεατρική Παράσταση “Η Μικρή μας Πόλη” τη Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 19:30

Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Περιστερίου σας προσκαλεί στη Θεατρική Παράσταση “Η Μικρή μας Πόλη” του Θόρτον Γουάλιντερ (διασκευή) τη Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.   Η Διευθύντρια – Οι Εκπαιδευτικοί – Οι Μαθητές   Η Αφίσα της εκδήλωσης   Η Πρόσκληση στην εκδήλωση (PDF) Η Αφίσα της εκδήλωσης (PDF)        

Πρόσκληση στην Θεατρική Παράσταση “Του Νεκρού Αδελφού” – Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 ώρα 19.30

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τη θεατρική παράσταση “Του Νεκρού Αδελφού” που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 19.30. Πριν την παράσταση θα προβληθούν οι ταινίες μικρού μήκους “Ο Γύρος του Κόσμου της Τέχνης” (3ο Πανελλήνιο βραβείο SID 2018) – Τάξη Α2 και “Οδηγός Επιβίωσης” – Τάξη Β, καθώς και παρουσίαση φωτογραφικών στιγμιότυπων από την παράσταση “Του Νεκρού Αδελφού” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.   Δρ Κων/να Σοφιάδου Δ/ντρια του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Περιστερίου   Η Πρόσκληση στην Εκδήλωση (PDF) Η Αφίσα της Εκδήλωσης (PDF)  

Πληροφορίες για τις Εισαγωγικές Εξετάσεις – Ιουνίου 2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ   Οι υποψήφιοι της κατεύθυνσης Χορού προσέρχονται με κατάλληλη αμφίεση (κολάν ή καλσόν μπαλέτου κομμένο ώστε να αφήνει ελεύθερο το πέλμα και κάλτσες). Οι υποψήφιοι της κατεύθυνσης Θεάτρου/Κινηματογράφου προσέρχονται με άνετη αμφίεση, κατά προτίμηση φόρμα αθλητική, ώστε να διευκολυνθούν στις ασκήσεις αυτοσχεδιασμού. Αθλητικά παπούτσια ή χοντρές κάλτσες. Οι υποψήφιοι της κατεύθυνσης Εικαστικών πρέπει να έχουν μαζί τους τα υλικά που αναφέρονται αναλυτικά παρακάτω, στον “Τρόπο εξέτασης Εικαστικών”. Σε περίπτωση που ο αριθμός των υποψηφίων μαθητών είναι μεγάλος τότε η εξέταση και αξιολόγηση των μαθητών θα πραγματοποιηθεί σε περισσότερες από μία ημέρες. Το σχολείο θα ανακοινώσει με Περισσότερα